Începând de luna viitoare, pe lângă restanțierii la bănci, firme de leasing și utilități, își va face loc și o categorie aparte: enoriașii care nu sunt cu donațiile la zi către biserică. “Am tolerat această situație de mult timp și uite unde s-a ajuns. Am sărit cu provizioanele peste 20%, este inacceptabil”, a declarat IPS Daniel, CEO-ul BOR.patriarhul_daniel_banul_sfant.jpg

Mai multe voci din Biserică susțin că, neexistând un control real, mulți enoriași pleacă de la slujbă fără să cotizeze, pierzându-se în mulțime. Așa s-a ajuns de exemplu la situații care aduc prejudicii grave de imagine BOR, cum ar fi preoți care nu-și mai pot plăti ratele la mașinile de lux, sau parohi care stau cu vilele neterminate pentru că nu mai au bani pentru mansardă.

Pentru a preîntâmpina situațiile nedorite, BOR a venit în sprijinul enoriașilor care dovedesc că nu pot plăti integral donațiile, oferindu-le credite la dobânzi promoționale. “Suntem în primul rând creștini, cum i-am putea lăsa la greu pe oamenii aceștia?”, s-a întrebat Parintele Valerie, Director de Vânzări în cadrul BOR IFN.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Laurentiu | Sunday, 30.08.2015 10:26 Social

National Cinematografic