Acord istoric! Cei care nu cotizează la BOR vor figura în Biroul de Credit

Începând de luna viitoare, pe lângă restanțierii la bănci, firme de leasing și utilități, își va face loc și o categorie aparte: enoriașii care nu sunt cu donațiile la zi către biserică. “Am tolerat această situație de mult timp și uite unde s-a ajuns. Am sărit cu provizioanele peste 20%, este inacceptabil”, a declarat IPS Daniel, CEO-ul BOR.

Mai multe voci din Biserică susțin că, neexistând un control real, mulți enoriași pleacă de la slujbă fără să cotizeze, pierzându-se în mulțime. Așa s-a ajuns de exemplu la situații care aduc prejudicii grave de imagine BOR, cum ar fi preoți care nu-și mai pot plăti ratele la mașinile de lux, sau parohi care stau cu vilele neterminate pentru că nu mai au bani pentru mansardă.

Pentru a preîntâmpina situațiile nedorite, BOR a venit în sprijinul enoriașilor care dovedesc că nu pot plăti integral donațiile, oferindu-le credite la dobânzi promoționale. “Suntem în primul rând creștini, cum i-am putea lăsa la greu pe oamenii aceștia?”, s-a întrebat Parintele Valerie, Director de Vânzări în cadrul BOR IFN.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 august 2015 08:08
Citește mai mult despre: biroul de credit BOR Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult