Actorul american Bugs Bunny a fost găsit mort într-un hotel din San Francisco

Lumea showbizului este mai tristă astăzi, pentru că Bugs Bunny, unul dintre cei mai talentaţi actori de comedie din lume, a trecut în lumea celor drepţi. Poliţia din San Franisco a găsit desenul neanimat al lui Bugs Bunny pe podeaua unei camere de hotel, mort din cauza unei supradoze de morcovi. Martorii spun că trupul lui Bugs era atât de şters încât au călcat pe el de câteva ori până să îşi dea seama că e cineva mort acolo.

 

Partenerul său de pe ecran, actorul de culoare Duffy Duck, a fost devastat de vestea morţii prietenului său de o viaţă. „Am crezut că e o glumă, că aşa făcea el, glumea. Adevărul e că în ultima vreme era foarte deprimat şi îşi injecta tot timpul suc de morcovi. Era morcoman, devenise dependent de mizeria aia.”

 

În ultima perioadă a vieţii Bugs Bunny s-a izolat de oameni, îndepărtându-se de prieteni, departe de ochii publicului şi sătul de marele ecran. A trăit 70 de ani şi a jucat în nenumărate filme de desene animate, amuzând mereu publicul cu umorul său teribil. De acum încolo, Bugs Bunny glumeşte printre îngeri.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 iunie 2010 22:48
Citește mai mult despre: deces hotel morcovi supradoza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult