Actorul american Gollum și-a vizitat rudele din Moldova

Starul american Gollum va filma în România câteva secvențe pentru noul său film, La limita subzistenței, a cărui acțiune se petrece în zonele sălbatice din orașul Sibiu. Vizita sa în România nu a fost însă lipsită de aventuri incredibile.

Imediat ce a pus piciorul pe aeroport, un reporter de la Click! l-a confundat pe Gollum cu Delia Matache și i-a cerut un interviu. Încolțit de paparazzi, Gollum nu scăpat până nu a acceptat să vină la Măruță în emisiune ca să dea explicații despre caseta în care face sex cu Edi Iordănescu.

Mai puțin cunoscut este faptul că Gollum este de origine română. În timpul emisiunii Happy Hour el a povestit că s-a născut într-un sat izolat din județul Vaslui, un sat cu oameni simpli care iubeau toate vietățile. Iar asta explică multe despre Gollum, care a mărturisit că și el este zoofil și bisexual.

Deși a ajuns celebru, Gollum își amintește cu nostalgie de Moldova: ”Acolo mă intergram perfect, aveam mulți prieteni. Totul era ok, însă la un moment dat mi-a ieșit un coș pe față și atunci oamenii au început să râdă de mine. Am luat drumul exilului, iar în America mi-am stors coșul de pe față și așa am născut-o pe Andreea Marin.

Scris de TNR
9 decembrie 2010 16:12

Alte articole

Vezi mai mult