Acum ieși și mai ușor din pușcărie! Ți se reduce din pedeapsă dacă spui un banc bun

Pușcăriașii nu mai pot ieși înainte de termen din închisoare dacă au făcut lucrari științifice, dar legea care le permitea așa ceva mai conține și alte portițe de scăpare. De exemplu, dacă spui în fața comisiei de eliberare a penitenciarului un banc bun și nou, ai șansa să reduci pedeapsa cu 5 zile. 

Până acum pușcăriașii nu s-au folosit prea mult de această prevedere, pentru că procedura presupune ca din comisie să facă parte și un comediant, iar Mihai Bendeac și-a ispășit orele de muncă în folosul comunității. Un alt impediment a fost că majoritatea celor condamnați pentru furt nu au simțul umorului și au povestit drept bancuri cum au furat ei bani de la stat. Imediat ce s-a aflat de această portiță legală deținuții au și început să umble pe internet să fure glume. 

Reduceri de pedeapsă se mai dau și dacă poți să înghiți săbii, să faci jonglerii sau dacă ai un tatuaj mișto. Nu orice asigură reducerea pedepsei, după cum a simțit-o pe pielea lui deținutul MM Stoica care a încercat să impresioneze comisia cu un număr de înghițit penisuri. Răspunsul membrilor a fost că această activitate nu reprezintă ceva obișnuit, mai ales că deținutul făcea asta și în libertate, fără vreun efort deosebit. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 februarie 2016 15:17
Citește mai mult despre: glume inchisoare reducere pedeapsa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult