Acum WizzAir cere 20 de euro ca să-ți dea loc departe de nevastă

O nouă ofertă a companiei aviatice WizzAir le propune bărbaților să achite o taxă modestă de 20 de euro ca să le repartizeze locuri cât mai departe de nevastă, prin așa-zisa repartizare ”aleatorie” a locurilor în avion. Reprezentanții companiei spun că bărbații aleg din proprie inițiativă locuri de genul ei în rândul 3 și soția pe rândul 27, motivând că nu mai vor să arunce banii pe locuri selectate.

”Au fost situații în care bărbații ne-au trimis mailuri în care ne-au propus că ne plătesc chiar și 200 de euro numai să le distribuim nevasta în alt zbor, ceea ce era destul de dificil. Așa că am decis că cerem 20 de euro și să-ți plasăm nevasta undeva departe, cât mai aproape de o toaletă, ca să nu aibă pretext să treacă pe lângă soț”, spune Fekete Csabolan, reprezentant WizzAir.

Studiile au arătat că cel mai mare stres pentru un bărbat în timpul zborului este cicăleala, foarte mulți făcând crize de isterie, sau simulând atacuri de panică doar pentru a mai scăpa de gura lor. Situația este identică și în privința piloților, care de multe ori aterizează pe un aeroport greșit doar pentru că le-a trimis nevasta mesaj că-i așteaptă la sosiri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 mai 2024 22:53
Citește mai mult despre: nevastă wizzair zbor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult