Acuzat că a luat şpagă rochii de damă, Toni Greblă a ieşit cu rimelul întins din sediul DNA

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă a ieşit de la discuţiile cu procurorii într-o stare de emoţie vizibil, cu rimelul întins şi murdar de ruj pe dinţi, semn că discuţiile au fost dure, iar Toni Greblă riscă puşcăria. Oprit câteva clipe ca să-şi aranjeze sutienul, Toni Greblă a binevoit să răspundă jurnaliştilor la câteva întrebări, ţinându-şi peruca cu o mână, pentru că bătea vântul.

“Aţi văzut şi dumneavoastră cât costă o pereche de ciorapi lycra. Nu poţi să fii judecător la Curtea Constituţională şi să te duci cu aceeaşi fustă pe tine! Am primit rochiile, nu mi-e ruşine s-o spun, pentru că salariile sunt aşa cum sunt şi de multe ori mi-a fost ruşine să-mi scot roba la vestiar, ca să nu-mi vadă colegii iegării ponosiţi, sau jartierele împrumutate de la soţia mea”, a spus Toni Greblă.

Îmbrăcat cu o superbă creaţie Vivienne Westwood, Toni Greblă s-a prezentat la DNA cu dosarul propriu într-o elegantă poşetă Dior, care a stârnit invidia tuturor femeilor din clădire. Reprezentanţii principalelor organizaţii LGBT acuză că Toni Greblă este hărţuit pentru preferinţele sale sexuale şi condamnă reţinerea unui travestit doar pentru că deciziile sale de la CCR nu convin unor cercuri de interese.

Scris de Ionut
22 ianuarie 2015 14:01

Alte articole

Vezi mai mult