Acuzații grave! România ar fi găzduit clădiri de birouri secrete ale multinaționalelor din alte țări

România a devenit epicentrul unui scandal internațional de proporții după ce un cotidian austriac a acuzat că țara noastră ar fi găzduit sucursale secrete ale unor multinaționale străine. Totul a ieșit la iveală după ce un corporatist străin ar fi fost găsit de ciobani aproape epuizat și numai cu un laptop la el, în Munții Apuseni.

Momentan internat la psihiatrie, acesta a declarat poliției că este la prima ieșire din sediu de mai bine de 10 ani și a plecat să aprindă o lumânare la catedrala Sfântul Ștefan. Șocat de cum s-a transformat Viena în tot acest timp, ar fi luat-o la fugă disperat la gândul că rudele nu mai sunt acasă.

Experții spun că ar fi vorba despre corporatiști străini, mai rezistenți decât cei autohtoni, care oricum nu își dau seama unde se află din cauza faptului că petrec în fața calculatorului peste 20 de ore pe zi. “În astfel de situații, multinaționalele realizează că acești oameni nu au nevoie să mai iasă din sediu, astfel că vor să taie cheltuielile cu chiria, care în Vest sunt foarte mari”, a explicat un consultant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 ianuarie 2015 13:32
Citește mai mult despre: CIA corporatie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult