Singurul loc al planetei în care se mănâncă la fel de mult căcat ca la Tăriceanu acasă, România TV, a fost azi scena unei intoxicări halucinante: postul odiosului Sebastian Ghiță a anunțat că tragedia de la Colectiv a fost pusă la cale de George Soros și de Dacian Cioloș. Ba chiar s-a prezentat și un filmuleț atribuit Anonymous, care e în realitate un fals ordinar, făcut mai mult ca sigur de unul din sclavii lui Ghiță.

captura_romania_tv_mizerie.jpg Evident, acest consum inuman de căcat n-a rămas fără urmări: toți angajații postului TV, dacă mai putem să-i spunem așa, au fost răpuși de cantitatea impresionantă de căcat consumat și sunt acum în spital, intoxicați grav. O aripă întreagă de spital este în prezent ocupată exclusiv cu angajați România TV.

Medicii spun că în viața lor nu au văzut așa ceva. ”Nici măcar nu credeam că e posibil ca o persoană să mănânce atât de mult căcat”, a povestit un medic. ”Oamenii ăștia de la România TV sunt atât de îmbuibați cu căcat încât nici măcar bacteriile intraspitalicești n-au rezistat în saloanele în care au fost internați. Sunt atât de plini de căcat încât efectiv au ucis toate bacteriile și toți gândacii din spital.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 09.12.2016 20:09 Social

National Cinematografic