Adevărata culme a intoxicării la România TV! Au mâncat atât de mult căcat încât au ajuns toți în spital

Singurul loc al planetei în care se mănâncă la fel de mult căcat ca la Tăriceanu acasă, România TV, a fost azi scena unei intoxicări halucinante: postul odiosului Sebastian Ghiță a anunțat că tragedia de la Colectiv a fost pusă la cale de George Soros și de Dacian Cioloș. Ba chiar s-a prezentat și un filmuleț atribuit Anonymous, care e în realitate un fals ordinar, făcut mai mult ca sigur de unul din sclavii lui Ghiță.

Evident, acest consum inuman de căcat n-a rămas fără urmări: toți angajații postului TV, dacă mai putem să-i spunem așa, au fost răpuși de cantitatea impresionantă de căcat consumat și sunt acum în spital, intoxicați grav. O aripă întreagă de spital este în prezent ocupată exclusiv cu angajați România TV.

Medicii spun că în viața lor nu au văzut așa ceva. ”Nici măcar nu credeam că e posibil ca o persoană să mănânce atât de mult căcat”, a povestit un medic. ”Oamenii ăștia de la România TV sunt atât de îmbuibați cu căcat încât nici măcar bacteriile intraspitalicești n-au rezistat în saloanele în care au fost internați. Sunt atât de plini de căcat încât efectiv au ucis toate bacteriile și toți gândacii din spital.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 decembrie 2016 18:12
Citește mai mult despre: manipulare Romania TV Soros

Alte articole

Vezi mai mult