Bunul simţ a triumfat! Coaliţia pentru Familie a primit o grea lovitură de la Curtea Constituţională, care a dat o definiţie obligatorie şi definitivă pentru familie: Familia reprezintă o persoană sau un grup de persoane care deţin împreună o pungă plină cu pungi.familia_cu_pungi.jpg

"Am analizat trăsăturile poporului român, am făcut mai multe sondaje şi am descoperit că singura trăsătură comună tuturor familiilor este punga plină cu pungi de sub blatul bucătăriei, sau din debara, şi care este permanent umplută cu alte pungi, iar uneori pungile sunt folosite ca să aruncăm chestii la gunoi, gen sticle goale, sau alte obiecte care n-au loc în găleata de gunoi. Deci asta e o familie”, explică un judecător de la Curtea Constituţională.

Definiţia va fi înscrisă imediat în Constituţie şi de acum înainte chestiunile de tipul domiciliu, şeful familiei, sexualitate, familie monoparentală, adopţii, cupluri gay, non-binarisme etc. devin nişte prostii dezbătute pe internet aiurea de nişte oameni care sunt subit fascinaţi că au creier.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 15.05.2017 10:53 Social

National Cinematografic