Adevărata definiţie a familiei: Un grup de persoane care deţin împreună o pungă plină cu pungi

Bunul simţ a triumfat! Coaliţia pentru Familie a primit o grea lovitură de la Curtea Constituţională, care a dat o definiţie obligatorie şi definitivă pentru familie: Familia reprezintă o persoană sau un grup de persoane care deţin împreună o pungă plină cu pungi.

„Am analizat trăsăturile poporului român, am făcut mai multe sondaje şi am descoperit că singura trăsătură comună tuturor familiilor este punga plină cu pungi de sub blatul bucătăriei, sau din debara, şi care este permanent umplută cu alte pungi, iar uneori pungile sunt folosite ca să aruncăm chestii la gunoi, gen sticle goale, sau alte obiecte care n-au loc în găleata de gunoi. Deci asta e o familie”, explică un judecător de la Curtea Constituţională.

Definiţia va fi înscrisă imediat în Constituţie şi de acum înainte chestiunile de tipul domiciliu, şeful familiei, sexualitate, familie monoparentală, adopţii, cupluri gay, non-binarisme etc. devin nişte prostii dezbătute pe internet aiurea de nişte oameni care sunt subit fascinaţi că au creier.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 mai 2017 11:05
Citește mai mult despre: constitutie definiţie familie

Alte articole

Vezi mai mult