Adevărata farsă de 1 aprilie! Dacă chemi azi un UBER îți vine un taxi Pelicanul

Azi, toți cei care comandă un UBER vor avea parte de o farsă pe cât de amuzant pe atât de neașteptată. La fiecare comandă, în loc de o mașină de om normal, clienții vor avea parte de un taxi de la Pelicanul, în toată splendoarea lui.

„Pentru o experiență autentică, am cerut șoferilor noștri să ajungă la destinație cu manele date la maxim. Totodată am acceptat în progam doar mașini un pic lovite, cu portbagajul murdar și plin de lucruri ale șoferului”, a declarat Dana Voievod, Chief PR Officer al companiei americane. Deși nu a fost o condiție obligatorie, s-a preferat angajarea de șoferi care fumează și se pricep și la politică.

Clienții care au folosit astăzi acest serviciu s-au arătat amuzați de farsa făcută. „Nici nu știam că de la Romană la Universitate te poate costa drumul 80 de lei și să dureze o oră”, a spus, printre hohote de râs, un client al companiei. Din păcate, s-ar putea ca gluma să se îngroașe la finalul zilei pentru toată lumea, întrucât mai mulți șoferi au fost prinși deja montând dispozitive de tip „maimuță” pe care le conectau la aplicația UBER, să pară că n-au avut nici comenzi și doar vreo două curse, de 3 kilometri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 aprilie 2016 14:04
Citește mai mult despre: taxi pelicanul uber

Alte articole

Vezi mai mult