Adevăratul motiv! Mercedes nu vine în România fiindcă vrea o fabrică din care angajaţii să nu fure

S-au făcut multe speculaţii privind motivul pentru care Daimler-Benz refuză să vină în România, însă adevărul e chiar sub nasul nostru! Deşi varianta oficială e că nu avem o amărâtă de autostradă care să permită livrarea motoarelor de Mercedes în Germania, surse din conducerea companiei au recunoscut că, de fapt, îşi doresc o fabrică unde să nu se fure ca în codru.

“Folosind cea mai nouă tehnologie, am simulat pe calculator o fabrică Mercedes în România. După 3 luni, motoarele începeau să iasă cu câte o piesă lipsă, iar în 6 luni fiecare muncitor avea în curte un SLK ultimul tip. Complet inexplicabil, că doar nu-i plăteam ca pe fotbalişti”, spune Karl Pimmelbaum, neamţ.

“Am contactat nişte specialişti care ne-au explicat că în România e o tradiţie străveche să iei zilnic în buzunar câte o bucată din orice produci în fabrică. Poate la tractoare merge, dar Mercedesurile le preferăm întregi, pentru binele clienţilor noştri”, a adăugat Dieter Fotzenschmidt, german.

“Din păcate, o uzină în Polonia e mai productivă decât una în care toţi angajaţii au mâinile legate la spate”, conchide saxonul Hans Weimarrepublik.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
19 mai 2016 11:52
Citește mai mult despre: autostrazi fabrica hoti Mercedes nemti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult