Adevăratul pericol al magazinelor fără casieri: nu are cine să ne dea cartonașe

Schimbările anunțate de Auchan și alte supermarketuri, prin care casierii nu vor mai exista și noi românii vom fi obligați să ne scanăm singuri produsele, ascund de fapt un pericol grav: cartonașele cu suprize care li se cuvin clienților din România vor lua calea străinătății și se vor bucura de ele copiii din Franța, în loc de ai românilor.

”Faptul că îți scanezi singur produsele e o strategie ca să țină clienții ocupați în timp ce ei îndeasă sacii cu cartonașe în camioane și le trimit în afara țării. E încă o metodă prin care bogățiile României sunt exportate cu nesimțire în țările de origine ale acestor supermarketuri. Trebuie făcute controale în vămi, pentru că acolo pot fi descoperite și confiscate cartonașele care li se cuvin românilor”, declară Marian Coltea, liderul mișcării anti-self-scan din România.

”Până când să fim tratați ca cetățeni de mâna a doua, ca niște suboameni? Vrem cartonașele!”, urlau în această dimineață clienții protestatari din Auchan. Surse din țară spun că și alte supermarketuri se pregătesc să implementeze aceeași măsură, ceea ce înseamnă că dispar punctele, surprizele, figurinele și abțibildurile, care fără îndoială vor fi exportate, în condițiile în care salariile sunt așa cum sunt.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 martie 2023 13:01
Citește mai mult despre: auchan cartonașe supermarket

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult