Scene ca-n filme în locuința unui bucureștean, care se urcă pe pereți de plictiseală. Omul a început să posteze pe Youtube cum se urcă pe pereți și are mii de fani: ”Toți ne urcăm pe pereți în perioada asta, dar el o face atât de spectaculos”, spune un fan, convins că românul e Spiderman.barbat_pe_pereti.png

Cei care îl urmăresc spun că omul muncește cam 2 ore pe zi, se uită la Netflix alte 4 ore, după care începe să caște și în cele din urmă începe se urce pe pereți. ”La un moment dat și-a uitat webcamul deschis și am văzut cum îi țâșnește ceva vâscos din zona mâinii”, spune alt fan, care confirmă ipoteza Spiderman.

Abilitățile românului par să fie genetice, pentru că într-o zi s-a suit pe pereți cu soția, ca să se ascundă de copii, dar n-au avut scăpare, că și copiii s-au urcat pe pereți în timpul lecției pe whatsapp, plictisiți de moarte de profesorii lor încremeniți în manuale. Singura deosebire față de Spiderman din filme e că românul care se urcă pe pereți nu poate lupta cu infractorii, pentru că n-are voie să iasă din casă, că altfel îl amendează Robocop-ii de pe stradă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 09.04.2020 14:30 Social

National Cinematografic