Adevărul crunt despre vaccin. Din păcate nu te scapă de părerile despre Covid

Revista Nature a publicat un studiu îngrijorător care a arătat că în ciuda efectelor pozitive și de prevenție ale vaccinului, acesta nu te va scăpa de părerile despre Covid-19. Studiu arată că, indiferent de ce parte a baricadei te afli, opiniile tale cu privire la coronavirus vor continua să existe într-o formă sau alta.

La persoanele vaccinate este populară acum varianta Delta de păreri, în care acestea explică cum varianta Delta este mai periculoasă și e posibil ca inocularea cu una din variantele de pe piață să nu fie la fel de eficace cum a fost cu altele. Totodată, s-au constatat păreri și cu privire la nevaccinați, cum aceștia vor fi teribil de vulnerabili în fața părerilor celor vaccinați.

OMS avertizează că părerile despre vaccinare ne afectează viața în mod profund. „Tot mai mulți oameni care nici măcar nu știu să facă o parcare laterală sau să semnalizeze în intersecție devin experți în vaccinuri, eficacitatea acestora, felul în care acționează cu ARN mesager și imunitatea de turmă. Aceasta va afecta serios circulația in intersecții, întrucât oamenii nu se concentrează să devină măcar decenți în acest domeniu”, a explicat secretarul general al OMS, Kofi Anan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 august 2021 06:42
Citește mai mult despre: covid pareri vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult