Adevărul despre aşa-zisa moarte a liderului ISIS: s-a declarat mort ca să scape de cele 17 neveste

Așa-zisa moarte a lui Abu Bakr al-Bagdadi este, în realitate, doar o strategie a liderului ISIS de a scăpa de gura celor 17 neveste pe care le are. Dacă de atacurile cu rachete, bombe sau drone se mai poate feri, de gura nevestelor efectiv nu există mod de scăpare, așa că liderul ISIS a preferat să se declare mort.

”I-a ajuns și lui, efectiv n-a mai rezistat”, spune un apropiat al liderului ISIS. ”Nu e normal ca după ce planifici în detaliu un atentat major și scapi la limită de rachetele lansate de americani să te duci acasă și, în loc să bei liniștit o bere, să te bată nevestele la cap că de ce n-ai observat diverse detalii nesemnificative. Terorist, terorist, dar e și el om.”

Și, într-adevăr, stresul liderului ISIS pare intens, după cum confirmă alt apropiat. ”În fiecare zi când al-Bagdadi ajungea acasă săreau nevestele pe el că de ce nu observă că s-a tuns, că și-a schimbat culoarea lacului de unghii sau că are cercei noi. În numele lui Alah, sunt 17 femei care fac asta în același timp, mă mir că Abu Bakr al-Bagdadi nu s-a detonat singur de la atâta stres până acum”, a spus acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
12 iulie 2017 12:00
Citește mai mult despre: ISIS nevasta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult