Adevărul despre fata fugită la mânăstire. Patriarhul a dat-o afară: „Avea doar 10 lei la ea!”

Adevărul despre fata fugită de acasă la o mânăstire a ieşit la iveală, după ce Patriarhia a emis un comunicat prin care recunoaşte că fata a fost îndrumată să plece singură acasă, întrucât nu avea la ea decât 10 lei.

„Biserica nu poate admite în lăcaşurile ei persoane care nu dispun de mijloace materiale suficiente pentru a se autoîntreţine. Nici la hotel nu te primeşte dacă nu plăteşti, uneori chiar în avans, nu-i aşa? Noi nu suntem o societate de binefacere”, argumentează Patriarhul Daniel.

Martorii spun că imediat ce fata dispărută s-a prezentat la un schit, stareţul ar fi contactat telefonic Patriarhia, să solicite permisiunea intrării în mânăstire.

„Patriarhul era aproape furios. Zicea: Cum, tu vii în sânul Bisericii cu 10 lei? E prea devreme. Să meargă acasă şi să mai strângă”, relatează un ofiţes STS care a interceptat convorbirea în timpul liber.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 februarie 2014 06:02

Alte articole

Vezi mai mult