Adevărul despre moartea lui Kennedy: a fost muşcat de căpuşe!

O recentă analiză medico-legală a dovezilor privind moartea fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy în 1963 a ajuns la un rezultat absolut suprinzător: se pare că JFK nu a fost împuşcat, aşa cum se credea în mod eronat până acum, ci a murit deoarece a fost muşcat de căpuşe!

„Autopsia a arătat clar urmele de muşcătură de căpuşă, pe care doar nişte amatori le-ar fi putut lua drept găuri de glonţ”, spun legiştii care au reanalizat moartea lui Kennedy. „Nu ştim încă dacă a fost vorba de una sau mai multe căpuşe – oricum, teoria muşcătorului izolat nu pare foarte plauzibilă, e foartei probabil că mai exista cel puţin o căpuşă ascunsă după faimoasa Colină înverzită.” De altfel, şi pe filmul care surprinde moartea lui Kennedy s-au descoperit, la o examinare mai atentă, câteva cadre în care se poate distinge o căpuşă (vezi foto).

Medicii mai spun că dacă JFK ar fi fost victima căpuşelor în zilele noastre, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. „Suntem siguri că ar fi supravieţuit atacului. Ar fi murit în spital după câteva săptămâni, desigur, dar s-ar fi şi chinuit îngrozitor între timp, pentru că medicina a avansat foarte mult din 1963 până azi.”

Scris de TNR
18 mai 2012 10:05

Alte articole

Vezi mai mult