Adevărul despre nervii Gretei Thunberg. Tocmai ieşise dintr-un sediu ANAF

Normal că era furioasă! Surse de la ONU spun că Greta Thunberg era indignată şi în pragul isteriei nu din cauza poluării şi încălzirii globale, ci pentru că tocmai ieşise dintr-un sediu ANAF, unde fusese plimbată pe la ghişee, deşi ea nu a avut niciodată vreun venit în România şi e şi minoră.

“Cum e posibil să-mi trimiteţi scrisori cum că am de plătit 700 de RON diferenţe de CAS şi CASS aferente veniturilor mele pe 2012? În primul rând că în 2012 aveam 9 ani. Şi în al doilea rând ce dracu’ sunt ăia RON? Ceva monedă inventată? Cine vă credeţi? Ruşine! Ruşine!”, ar fi spus Greta, evident supărată.

La ora 9:00 am luat bon de ordine şi mai erau 174 de persoane în faţa mea. Pe la 16:00 au spus că s-a închis, că s-a terminat programul şi că o să am penalizări. Huoooo! Muiştilor!”, a mai spus Greta, declaraţii puse însă pe seama spectrului ei.

Ce e mai grav e că declaraţiile Gretei au fost interpretate tendenţios în presa românească. De fapt, în timpul discursului de la ONU ea nu a declarat “Enough is enough!”, ci “ANAF, it’s enough!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 septembrie 2019 13:16
Citește mai mult despre: ANAF

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult