Adevărul despre vremea de afară! Ca să scape mai repede de Băsescu, PSD a votat să fie noiembrie

“Zici că e toamnă!” O spun milioane de români care au plecat în această dimineaţă la serviciu pe o răcoare demnă de sfârşitul lui octombrie.

Potrivit B1 TV, de vină pentru cerul înnorat şi ploaia măruntă ar fi parlamentarii PSD, care îşi doresc atât de mult să scape de Traian Băsescu încât au votat în secret o lege conform căreia e noiembrie şi mai sunt câteva zile până la alegeri.

Ipoteza, spun jurnaliştii, poate fi confirmată de Vlăduţ Manole, singurul român care se mai uită din când în când în Monitorul Oficial. “Pe ultima pagină, după câteva legi privind sumele minime care pot fi pretinse ca şpagă de un baron local şi un pact secret încheiat cu reptilienii, găsim următoarea notă de subsol: ‘De asemenea, începând de la 27 iunie, data este 3 noiembrie. Jos Băsescu.’ E un semn clar că acolo, în Parlament, ceva s-a discutat cu uşile închise.”

Câţiva agricultori din sudul ţării au remarcat că porcii li s-au îngrăşat peste noapte câteva sute de kilograme, comentând laconic: “Winter is coming”.

Scris de Vasile
27 iunie 2014 12:06

Alte articole

Vezi mai mult