Adevărul Holding îşi întăreşte Divizia blindate

Adevărul Holding a lansat ediţia românească a revistei de monden “OK”. Sau, mă rog, ei au cumpărat licenţa internaţională, probabil că or s-o scoată pe piaţă sub numele “Click! Vedete” sau ceva de genul ăsta.

Prezent la lansare, directorul general al trustului, Răzvan Corneţeanu, a declarat următoarele: „Lansăm un titlu important într-un an dificil, subliniind decizia companiei de a deţine o puternică divizie de reviste.” Şi chiar a zis asta, deşi noi credeam (voiam să credem) că glumeşte.

Când spune că deţine o puternică divizie de reviste, sună de parcă s-ar pregăti să-l atace cu ea pe Stalin. De-aia şi vorbeşte despre Campania Adevărul, deşi dacă pleacă acum, pe zăpadă, o să aibă soarta lui Napoleon şi a lui Hitler. Am auzit că Adevărul pregăteşte să lanseze şi o revistă culinară, în cadrul Operaţiunii Furtună în desert.   

Se pare că singurele exclusivităţi pe care o să le aibă revista OK sunt bârfele din redacţie, pentru că iată ce spune redactorul şef: „Ediţia din România va beneficia de exclusivităţi prin intermediul licenţei.” Cu alte cuvinte, exclusivităţile or să fie preluări din revista mamă, ceea ce le face un fel de inclusivităţi. Adică le dau inclusiv ei, chiar şi ei.

Pe fata care a declarat asta o cheamă Elena Stoichiţă, îmi închipui că e în relaţie cu Corneţeanu cum e Stoichiţă cu Becali. Nu m-ar mira să fie pe acolo şi unul Mache, care îi face transferurile de la Evenimentul Zilei. Asta în timp ce Stoichiţă îi tot cere bulgari, deşi ăia nici măcar nu vorbesc româna, d-apăi să mai şi scrie articole de presă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 martie 2010 16:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult