Turiştii care merg spre litoral au constatat cu plăcere că blocajul de la podul de la Feteşti e doar o amintire. Pentru că Guvernul nu a fost în stare să încaseze taxa de pod fără să încurce circulaţia, Patriarhul a decis să dea politicienilor o lecţie de management: A pus preoţi la ghişee şi treaba merge strună, pentru că biserica nu dă nici bon şi nici rest.taxa_pod_fetesti_preot.jpg

“Am avut ghinionul să n-am decât o bancnotă de 50 RON. Când am cerut restul preotul mi-a tăiat-o scurt: Vrei să te afurisesc? N-am zis nimic că eşti cu jointul în gură. Dă-i drumul de-aici!”, spune Decebal Popescu, şofer care s-a dus la mare.

Acesta spune că a încercat să-i spună preotului de la ghişeu că plăteşte şi pentru cei din spate, dar preotul nici n-a vrut să audă şi i-a dat cu crucea în parbriz.

Patriarhul spune că un alt avantaj al amplasării preoţilor în ghişeele de la Feteşti e că aceştia pot încasa şi bijuterii sau cercei de aur, lucru care funcţionarilor CNADNR nu le dăduse prin cap.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 10.08.2014 10:25 Social

National Cinematografic