Turiştii care merg spre litoral au constatat cu plăcere că blocajul de la podul de la Feteşti e doar o amintire. Pentru că Guvernul nu a fost în stare să încaseze taxa de pod fără să încurce circulaţia, Patriarhul a decis să dea politicienilor o lecţie de management: A pus preoţi la ghişee şi treaba merge strună, pentru că biserica nu dă nici bon şi nici rest.taxa_pod_fetesti_preot.jpg

“Am avut ghinionul să n-am decât o bancnotă de 50 RON. Când am cerut restul preotul mi-a tăiat-o scurt: Vrei să te afurisesc? N-am zis nimic că eşti cu jointul în gură. Dă-i drumul de-aici!”, spune Decebal Popescu, şofer care s-a dus la mare.

Acesta spune că a încercat să-i spună preotului de la ghişeu că plăteşte şi pentru cei din spate, dar preotul nici n-a vrut să audă şi i-a dat cu crucea în parbriz.

Patriarhul spune că un alt avantaj al amplasării preoţilor în ghişeele de la Feteşti e că aceştia pot încasa şi bijuterii sau cercei de aur, lucru care funcţionarilor CNADNR nu le dăduse prin cap.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 10.08.2014 07:25 Social

National Cinematografic