Nu scapă nimeni! Cunoscutul filantrop Moş Crăciun este inculpat într-un dosar cu licitaţii trucate pentru materialele din care face jucăriile şi nu va putea să iasă cu renii în ajun ca să ne dea cadourile. Moşul riscă până la 10 ani de temniţă pentru că 90% din jucării sunt făcute în fabrici din China, unde lucrează doar copii, în condiţii inumane.mos_craciun_arestat_domiciliu.jpg

“Se dispune măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Crăciun Moş, domiciliat în Laponia, Str. Crăciunului nr.1. Citează ca martori 48 de elfi, 12 reni. Soţia n-a dorit să depună mărturie”, se arată în decizia judecătorului.

Acesta mai are un dosar mai vechi, în care e inculpat pentru conducere de sănii fără triunghi reflectorizant şi pentru că a angajat reni minori. Partea proastă e că şi l-a pus avocat pe Gheorghiţă Mateuţ, deci ia sigur cu executare şi mulţi ani de-aici înainte nu vom mai vedea niciun cadou.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 24.12.2015 15:00 Social

National Cinematografic