Condoleanțe întregului PSD pentru dispariția prematură a președintelui Liviu Dragnea! Fostul șef al Camerei Deputaților a dispărut azi în jurul orelor 16:00, după ce a fost convocat la Kremlin, să-i explice șefului său, Vladimir Putin, de ce a eșuat referendumul.dragnea stresat.jpg

Liviu Dragnea a fost văzut ultima oară în genunchi, în fața ambasadei Federației Ruse la București, unde a fost primit de ambasador conform protocolului pentru orice slugă a Moscovei. În ambasadă i s-a servit o cafea, deci, după cum îi știm pe ruși, Dragnea va muri otrăvit cu Novicioc, semn că Putin chiar e ofticat.

Au ieșit la iveală și detalii despre așa-zișii asasini care îl urmăreau pe Dragnea prin oraș. De fapt, erau agenți de pompe funebre trimiși de Putin. Un martor spune că aceștia l-au oprit pe Dragnea în trafic, l-au măsurat cu o ruletă la umeri, la picioare și i-au luat înălțimea, semn că Dragnea va primi totuși un sicriu.

Un alt indiciu că Dragnea va fi mătrășit de Kremlin e că a primit un bilet de avion doar dus. Ambasadorul rus clarifică: ”Liviu Dragnea va călători la cală, într-o cursă Aeroflot, pentru că așa prevede legea rusească. Toți infractorii merg la cală”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 08.10.2018 20:01 Social

National Cinematografic