Adio, Dragnea? Putin l-a chemat la Kremlin ca să-i explice de ce a eşuat cu referendumul

Condoleanțe întregului PSD pentru dispariția prematură a președintelui Liviu Dragnea! Fostul șef al Camerei Deputaților a dispărut azi în jurul orelor 16:00, după ce a fost convocat la Kremlin, să-i explice șefului său, Vladimir Putin, de ce a eșuat referendumul.

Liviu Dragnea a fost văzut ultima oară în genunchi, în fața ambasadei Federației Ruse la București, unde a fost primit de ambasador conform protocolului pentru orice slugă a Moscovei. În ambasadă i s-a servit o cafea, deci, după cum îi știm pe ruși, Dragnea va muri otrăvit cu Novicioc, semn că Putin chiar e ofticat.

Au ieșit la iveală și detalii despre așa-zișii asasini care îl urmăreau pe Dragnea prin oraș. De fapt, erau agenți de pompe funebre trimiși de Putin. Un martor spune că aceștia l-au oprit pe Dragnea în trafic, l-au măsurat cu o ruletă la umeri, la picioare și i-au luat înălțimea, semn că Dragnea va primi totuși un sicriu.

Un alt indiciu că Dragnea va fi mătrășit de Kremlin e că a primit un bilet de avion doar dus. Ambasadorul rus clarifică: ”Liviu Dragnea va călători la cală, într-o cursă Aeroflot, pentru că așa prevede legea rusească. Toți infractorii merg la cală”.

Scris de Ionut
8 octombrie 2018 20:10
Citește mai mult despre: Dragnea Kremlin Putin

Alte articole

Vezi mai mult