Adio, facultate! Un student în vacanţă şi-a mâncat deja zacusca pentru următorul an universitar

Vise spulberate prea devreme! Aventura universitară a lui Cornel F, student român la Politehnică, s-a sfârșit prematur după prima vacanță. Aflat la părinți, acesta și-a mâncat deja zacuscă făcută de maică-sa pentru anul doi de facultate, și Cornel va fi nevoit să-și ia un an sabatic.

”Eu l-am văzut că tot cobora în pivniță, dar credeam că se duce și el ca omul, să bea niște vin. Și eu, și taică-său și toți frații lui mai mici, așa facem când ne e sete. Dar el de fapt mânca zacusca. A terminat 174 de borcane. Și erau și cu filet!”, explică tristă mama lui Cornel. Acum nu se mai poate face nimic, că vinetele s-au terminat.

În cazul lui Cornel, lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Nu e primul student care își consumă prematur zacusca. Acest fenomen e pus pe seama lipsei de educație. Experții în consum, adică studenți din ani terminali, susțin că mâncatul de zacuscă ar trebui predat încă din liceu, pentru ca tinerii să cunoască riscurile.

Din fericire, Cornel nu a făcut supradoză, și profesorii au fost înțelegători: ”Îi vom îngheța anul și va reveni în toamna viitoare, cu proviziile necesare pentru continuarea studiilor”, a spus Tiberiu D, profesor Politehnică.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
26 august 2016 07:45
Citește mai mult despre: Politehnica student zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult