Acolo unde un om slab de înger vede o problemă, un om puternic vede o soluție. Este și cazul lui Marius Crauciuc din Brașov care a găsit o soluție perfectă pentru simbioza sa cu ursul de tomberon. Acesta a reușit să dreseze ursul să nu mai ia gunoiul de la tomberon ci să vină să ia gunoiul direct din casă.

urs_sifonarie_tomberon.jpg

„Deja știe Martinică, seara începe să mormăie pe la ușă, dau drumul, intră în casă, ia gunoiul, golește scrumierele și dă și cu mopul pe hol, să nu lase urme!”, povestește dl. Marius. Acesta spune că ursul știe și când face nevastă-sa de mâncare și în zilele alea nu vine, se dă lovit, prins de branconieri sau în vreo capcană. 

Ingeniosul brașovean spune că nu se va opri aici. În vară vrea să învețe ursul să se ducă și după beri la chioșc, că el nu este ținut niciodată când se pune la o coadă. „În viață trebuie să gândești și lateral, nu doar logic”, a explicat Marius Crauciuc.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 27.02.2018 11:51 Social

National Cinematografic