Adio, tablete! Monica Anisie a comandat 60.000 de taburete pentru elevi

Elevii nu vor avea cum să învețe, dar măcar vor sta comod. Din cauza unei erori materiale, provocate de semianalfabetism, Monica Anisie a comandat 60.000 de taburete în loc de tablete. Ministrul Educației spune că taburetele sunt mult mai bune decât tabletele, pentru că funcționează și fără electricitate sau internet.

Confruntată de ziariști, Monica Anisie spune însă că ar fi vorba de taburete electronice, de la care elevii pot participa activ la ore: ”Taburetele au boxe și microfon și se încarcă automat atunci când copilul se fâțâie”, declară Anisie. Zvonuri din minister susțin că planul ar fi ca în loc de școală copiii să stea pe taburete și să se uite la portretul ministrului, care se crede o mare frumusețe.

Eroarea cu taburetele nu e prima gafă a Monicăi Anisie. Deși toți din minister știu cât de incompetentă e, ea are parola site-ului de achiziții. ”Până acum am dat 30% din bani pe bibelouri și mileuri”, spune o sursă anonimă din Guvern. Ministrul Anisie e însă adeptul reformei. De la anul copiii vor studia doar coperțile manualelor, că ea n-a trecut mai departe de acest nivel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 octombrie 2020 08:39
Citește mai mult despre: elevi Monica Anisie școală tabletă taburet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult