Administrator, linşat de locatari după ce a vrut să amnistieze restanţierii din bloc

Revolte de scară într-un bloc din zona Tineretului, unde administratorul a fost bătut de locatari, după ce s-a aflat că are de gând să amnistieze toţi restanţierii, cu datorii inclusiv pe ultimii 10 ani. Administratorul a fugit cu liftul, dar a fost prins de locatarii răsculaţi, care i-au luat ştampila şi cheia de la boxa unde ţine arhiva Asociaţiei.

“Acest nenorocit ne-a ţinut în frig, la cozi la întreţinere, ne-a interzis să punem muzică seara, ne urmărea câţi musafiri avem, ca să ştie câţi să treacă la întreţinere, şi acum vrea să taie datoriile rău-platnicilor, care i-au dat o damigeană de vin, pe care am găsit-o în boxă”, spune un locatar indignat, care mai spune că la administrator stă și un cumnat, care nu e trecut la întreținere.

“Noi ne plătim toate obligaţiile la timp şi el a propus inclusiv să fie graţiaţi cei care au în locuinţă mai multe persoane decât au declarat la tabelul cu cei prezenţi”, spune Gianina, locatară. Mai mult, locatarii nesimţiţi care nu trimit indexul de apă urmează să fie şi ei graţiaţi, şi contoarele să fie schimbate şi puse toate la zero: “Asta e dictatură şi furt!”, acuză locatarii.

Administratorul a declarat că ”trebuie să identificăm oportunitatea acordării unui act de clemență în An Centenar și să-i iertăm pe cei cu restanțe. În ce privește contoarele, mai mulți din bloc au propus să avem un moment T0 la consum, și să ștergem indecșii vechi”.

Cenzorul asociației susține că va participa de acum înainte la absolut toate ședințele de bloc, ca să împiedice amnistia și grațierea.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 decembrie 2018 10:34
Citește mai mult despre: administrator amnistie gratiere locatari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult