Administrator sadic. Le-a băgat o persoană în plus la întreţinere, sub pretext că a venit Moşu pe la ei

Sfârșitul de an a însemnat o veste proastă pentru câteva mii de români ce locuiesc într-un bloc comunist din București. Administratorul blocului a pus la întreținere câte o persoană în plus tuturor familiilor care s-au lăudat că anul acesta a venit moș Crăciun pe la ei.

„Legea spune clar, dacă vine cineva la tine și stă mai mult, trebuie pus la întreținere. Ce, omul ăla nu bea apă, nu face baie, nu consumă căldură din calorifer? Plus că au înfundat ghena blocului cu ambalajele de cadouri, și pentru aia a trebuit să plătim în plus la REBU, au adus un container în plus numai pentru cadouri”, a declarat Viorel Predeanu, administratorul blocului.

Acesta nu se află la prima inițiativă de acest gen, în ciuda protestelor locatarilor. De Paști a fost întâmpinat pe casa scării cu „Hristos a înviat” iar omul a cerut repede să i se spună la ce apartament stă, cât are de gând să petreacă acolo și, dacă are timp să aducă și citirea repartitoarelor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult