Administratorii de bloc vor primi berbece pentru a putea intra în apartamentele rău-platnicilor

Administratorii de bloc care se confruntă cu locatari rău-platnici vor primi gratuit din partea Ministerului de Interne instrumente de spart uşi de tip „berbece”, pentru a putea pătrunde în locuinţele celor care refuză să plătească întreţinerea.

Administratorii vor putea astfel să intre peste locatarii nesimţiţi şi fie să ia din banii dosiţi prin şifoniere, fie să le ia obiecte de prin casă, vânzându-le sau amanetându-le, iar din sumele obţinute să achite restanţele la întreţinere.

„Este o măsură pe care o aplaudăm. Guvernul a făcut în sfârşit ce trebuie. Până acum ne chinuiam, era nevoie să-i pândim pe scară, să-i urmărim. Aşa, pac, spargem uşa, luăm ce găsim şi achităm, să dăm drumul la utilităţi”, a comentat Robert Acrişor, administratorul unei scări de bloc din Sectorul 6.

De cealaltă parte a uşilor, locatarii cu restanţe susţin că e inadmisibil ca administratorul să le spargă casa şi să le ia bunurile.

„Dacă îmi ia şi altceva? Eu am în casă tricouri cu valoare sentimentală uriaşă”, a declarat Pancu, fotbalist de la Rapid, cu datorii imense la întreţinere, din cauza neplăţii salariilor.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
14 iunie 2013 12:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult