Adriean Videanu a fost eutanasiat pentru că era prea prost

Eutanasierea ministrului Adriean Videanu a creat un val de isterie în rândul populaţiei. TNR a reuşit să obţină un interviu cu omul care i-a pus capăt zilelor lui Adriean Videanu. El se numeşte Constantin Pavăză şi nu arată deloc ca un asasin. Este profesor universitar, absolvent de Litere, doctor în Istorie şi Filosofie iar din 2003 este şi membru al Academiei Române.

TNR: De ce l-aţi eutanasiat pe Adriean Videanu? Ce se întâmpla cu el?
Constantin Pavăză: Ar fi o discuţie lungă, dar în termeni colocviali aş putea să reduc întregul demers justificativ la numai trei cuvinte: Videanu era idiot, în fază terminală. Nu mai exista nicio speranţă pentru el.
TNR: Deci nu aveţi remuşcări?
Asasin: Nu, deloc. Adevărul e că Videanu n-ar fi trebuit să se nască. Eu doar am corectat acestă nedreptate a naturii.
TNR: Ce v-a deranjat cel mai mult la el?
C.P.: Era complet idiot. Eu am mai văzut destui proşti, am avut studenţi care abia ştiau să scrie, dar niciunul nu era ca Videanu de prost. Era cumplit de imbecil, săracul.
TNR: Dar ce anume a declanşat acest act irevocabil? Ce v-a determinat să-l ucideţi?
C.P.: Mi-a fost milă de el, cât era de prost. Se chinuia mult, bietul de el, fără niciun fel de speranţă. Eu nu l-am ucis pe Videanu, ci l-am eutanasiat. Din milă am facut-o, că se chinuia mult şi mai chinuia şi pe altii.
TNR: Ne puteţi da exemple de idioţenii spuse de Videanu care v-au scos din sărite?
C.P.: Pai acum câteva saptamâni, de exemplu, a zis că am ieşit din criză. Acum două zile zicea că măsurile noastre de redresare economică sunt printre cele mai eficiente din Europa. Saptamâna trecută, la o conferinţă de presă a repetat de patru ori ca el a donat o sumă fabuloasă sinistraţilor, dar că nu se laudă deloc cu asta. Nu credeţi că e destul? Oricine în locul meu ar fi procedat la fel.

TNR: Ştia că urmează să fie eutanasiat? Care au fost ultimele lui cuvinte?

C.P.: Ştia că va fi eitanasiat, dar nu-i păsa. Ultimele lui cuvinte au fost „Vă reamintesc că eu am scos ţara din criză şi nu mă laud cu asta.”
TNR: Idioţii acestei ţări se simt acum în pericol, pentru că cel mai mare idiot care a trăit vreodată în România fost ucis de dumneavoastră. Ce le transmiteţi idioţilor speriaţi?
Asasin: Multă răbdare. Ajungem şi acolo.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 iulie 2010 14:07
Citește mai mult despre: criza eutanasie Videanu

Alte articole

Vezi mai mult