Adulterul la moldoveni: Femeia care îşi înşela bărbatul cu câinele

O ştire de săptămâna asta a trecut oarecum neobservată. Nu zic că ziarele n-au băgat-o deloc în seamă, dar ar fi meritat, cu siguranţă, spaţii mai largi. Un sucevean din comuna Cotu Băii şi-a omorât soţia, pe care o bănuia că face sex cu câinele. E esenţial de observat că omul nu şi-a văzut nevasta făcând sex cu animalul, nu a surprins-o în pat cu câinele atunci când s-a întors pe neaşteptate de la pădure. Doar o bănuia.

 

Era vorba de semnale mărunte, cărora gelozia lui fără margini le găsea o interpretare necuviincioasă. Un zâmbet aruncat pe furiş, o mângăiere pe burtică, după ce i-a pus în castronul din faţa cuştii resturile de la masa de seară, părul de câine de pe bluza ei. Detaliile astea înseamnă enorm pentru mintea unui bărbat gelos. Plus că de aici încolo începe nesiguranţa, încep îndoielile legate de propria masculinitate. Oare e mai bun la pat decât mine? Oare câştigă mai mulţi bani?

Mă mir că niciun romancier care a scris despre viaţa la ţară nu s-a ocupat şi de subiectul ăsta al relaţiilor sexuale dintre om şi animal în satul românesc. Înţeleg din gelozia neîntemeiată a suceveanului că adulterul zoofil nu-i o raritate prin zona Moldovei. De multe ori, atunci când se întorc mai devreme acasă din delegaţie (de la praşilă, mai exact), bărbaţii din Cotu Băii găsesc câte-un câine lăţos în şifonier.

Probabil că femeile din zona aia merg la zoo ca la Chippendales, ca să vadă masculi în cucu gol.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 mai 2010 10:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult