Fenomen rar în București. Senzorii de poluare au arătat un nivel extrem de scăzut în această dimineață în București, provocat de închiderea geamurilor taximetriștilor, principala sursă de duhoare a Capitalei, pe locul 2 fiind groapa de gunoi de la Glina.

sofer_bucuresti_ploaie_ok.jpg Deși cei care merg pe jos respiră un aer foarte curat, din păcate veștile sunt proaste pentru pasagerii din taxiuri, care sunt forțați să respire aerul contaminat de jegul șoferilor de taxi.

”Înainte mai deschidea un geam, mai intra un fum de motor, îmi mai împrospătam plămânii. Nici nu știu ce-i pute mai rău, picioarele, subrațul sau gura, că mai și vorbește”, spune un pasager dintr-un taxi bucureștean.

Cu toate că duhoarea taximetriștilor a dispărut momentan de pe străzi, în București rămân surse de poluare majore, precum discursurile lui Dragnea, a cărui gură împute tot, sau obiceiul scârbos al lui Tăriceanu de a mânca căcat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 24.10.2017 08:44 Social

National Cinematografic