Aeroportul Craiova se închide! 90% din pasageri nu erau lăsaţi în avion din cauza săbiilor ninja

Deşi în ultimii ani s-au investit mai bine de cinci milioane de euro în aerport, autorităţiile au luat astăzi decizia de a-l închide pe termen nelimitat. Decizia survine după ce şi ultima companie aeriană care opera pe Aerportul „Jean Claude Van Damme” din Craiova, Buzdugan Air, a decis să-şi suspende cursele din cauza lipsei pasagerilor. Conform unor surse apropiate instituţiei, de vină ar fi detectoarele de metale instalate în aeroport care descurajează miile de călători să mai meargă cu avionul, nepermiţându-le să-şi ia săbiile ninja sau coasele în voiaj.

„De când au instalat detectoarele astea nu mai vrea nimeni să meargă cu avionul, le este frică. Pe fi-miu l-au întors deşi n-avea decât o sabie la el, a bipăit imediat drăcia. Nici nu s-au uitat că e minor, au vrut să-i şi confişte sabia până s-au revoltat ceilalţi oameni care erau la coadă şi au început să tragă cu pistoalele. Ne-au dat sabia înapoi dar nu ne-au lăsat să ne urcam în avion pe motiv că am reprezenta un pericol. Un abuz pe faţă!”, a menţionat un pasager pe contul său de Facebook. Conducerea se apără arătând că în ultimii ani pasagerii obişnuiau să se urce în avion gata de luptă, majoritatea cărând şi scuturi pe lângă săbii.

„În ultimul timp piloţii au trebuit să fie dotaţi cu lansatoare de flăcări, pentru a putea preveni reglările de conturi care de obicei izbucnesc deasupra Carpaţilor Meridionali. Însoţitorii noştri de bord erau toţi psihologi, pentru a-i putea convinge pe pasageri să stea în scaun în momentul decolării. De obicei decolarea era întârziată cu 5-6 ore din cauza luptelor pentru depozitarea bagajelor de mână”, a dezvăluit un reprezentant al companiei. La această oră mai multe asociaţii pentru protecţia luptătorilor ninja din Craiova au organizat un marş de protest în faţa aeroportului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 septembrie 2017 14:35
Citește mai mult despre: aeroport Craiova sabii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult