Aeroportul Otopeni renunţă la zboruri! Se câştigă mai bine din vândut bere la 25 de lei

Conducerea aeroportului Henry Coandă din Otopeni a decis să ia primele măsuri pentru trecerea pe profit. Vor fi eliminate în primă fază zborurile complet nerentabile, adică low-costurile pline cu săraci, urmând ca în a doua jumătate a anului să fie sistate toate zborurile şi veniturile să fie acoperite doar din bere la 25 de lei, burgeri la 35 de lei şi cafea latte la 18 lei paharul.


Cei de la Otopeni spun că aeroportul ar produce şi mai mulţi bani dacă în loc de porţi de îmbarcare ar fi deschise terase şi cafenele: “Din păcate angajaţii sunt în prezent ocupaţi cu răhăţişuri, gen controlul de securitate sau verificare paşapoarte, în loc să fie chelneri sau barista şi să facă bani serioşi”, susţine directorul aeroportului.

Aeroportul va continua să se extindă cu o berărie pe pista de aterizare și toți angajații vor fi trimiși la cursuri obligatorii de vânzări, unde vor învăța să se uite și mai urât la pasageri dacă nu le lasă un bacșiș de minim 10 lei la o apă minerală de 15 lei și un croissant cu bacon la doar 45 de lei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 mai 2019 19:46
Citește mai mult despre: Otopeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult