Afacere inspirată de Game of Thrones. Un român a cerut finanţare pentru o fermă de dragoni

În timp ce alţii se uită ca proştii şi nu reţin nimic, un român care s-a uitat la serialul Game of Thrones a sesizat imediat potenţialul dragonilor. N-a stat pe gânduri şi a depus un proiect de finanţare pentru o micro-fermă de dragoni.

“Am cumpărat 3 ouă de la un cetăţean, Ioancsy Targaryen, din Secuime. Le-am pus în cuibar şi dragoneii au ieşit. Pe urmă, încet-încet, am extins ferma şi acum am 3 coteţe mari. Sunt blânzi, le dau drumul prin curte şi e o frumuseţe să-i vezi cum atacă câinii vecinilor”, explică Marian C, proprietarul fermei de dragoni.

Întreprinzătorul agricultor spune că întocmirea dosarului n-a fost grea. Cele mai mari costuri au fost cu normele PSI. Din cauza pericolului de incendiu, trebuie puse 40 de extinctoare lângă fiecare cuibar şi înainte să verifice dragonul de ou trebuie să se îmbrace cu un costum special de pompier.

În prezent fermierul vinde atât ouă, cât şi pui de o zi: “În viitor voi diversifica producţia. Lumea nu ştie, dar există dragoni de carne, nu doar de ouă. Carnea de dragon seamănă cu carnea de crocodil, dar are mai puţine oase”, a mai declarat Marian C.

Scris de Ionut
28 iunie 2016 17:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult