Aglomerație de nedescris pe litoralul românesc! Până și în Cap Aurora s-a dublat numărul turiștilor, acum sunt doi

Vremea favorabilă și perioada concediilor a adus un număr enorm de turiști pe litoralul românesc. Aglomerația este cuvântul la ordinea zilei, până și în Cap Aurora dublându-se numărul de turiști veniți, de la unul la doi. „Am ajuns aici să stăm claie peste grămadă în Cap Aurora, efectiv nu ai unde să respiri”, a declarat cel mai în vârstă din turiștii veniți în această stațiune. 

Cei doi spun că nu se cunosc între ei, dar se detestă deja de moarte. „Așa se întâmplă de fiecare dată când vin românii buluc, se umple de gunoaie. Uitați, de exemplu, când veneam doar eu în stațiune, singurul coș de gunoi se umplea doar seara. Acum se umple la jumătatea zilei și lumea aruncă pe lângă. Iar ieri seară ăsta a dat muzica tare la el în hotel de se auzea până la mine, în celălalt hotel, că nu mai era niciun alt zgomot aici”, a declarat veteranul turiștilor din Cap Aurora.

Noii veniți sunt și ei nemulțumiți de aglomerația de pe litoral. „Am ieșit dimineață să alerg pe plajă, singur, și am descoperit că nu e deloc liber, era și acest domn acolo. La cantina din stațiune a trebuit să aștept la coadă, tot după dânsul, un minut întreg”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 iulie 2017 13:00
Citește mai mult despre: cap aurora litoral

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult