Ai dracu’, nu pierd nici o ocazie! De 1 Decembrie vin popii cu imnul

Chiar dacă azi nu e nicio sărbătoare religioasă, asta nu înseamnă că preoţii nu pot să-ţi ceară bani pentru ceva. Aşa că au pornit-o cu Imnul Național. Au intrat în case şi au cântat o variantă aproximativă, “Deşteaptă-te, creştine”, după care au cerut “măcar 100 de lei” pentru ei şi 200 pentru Catedrală.

“Este creştineşte să fii alături de enoriaşi nu doar de Paşte, de Crăciun, de Bobotează şi de alte sute de sărbători creştine din calendar, ci şi de sărbătorile laice. De aceea, noi vom veni să le cerem bani românilor şi de 1 Mai, şi de ziua naţională. Sperăm să se simtă şi să dea bani serioşi, că eu nu ies din casă pe vremea asta dacă nu încasez măcar un miliard.”, explică Patriarhul Daniel.

Pe de altă parte, popii nu prea au ştiut să cânte imnul corect şi până la capăt, mai ales că sunt abia la primul an când merg din ușă-n ușă cu el. Mulți s-au plâns de lipsa versurilor în care se cer bani, lucru care îi face să rețină cu greutate imnul complet.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 decembrie 2015 00:58
Citește mai mult despre: 1 Decembrie bani imn preot Ziua Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult