Ai mâncat carne din greşeală? Teologii români au inventat pastila de a doua zi pentru post

Veşti bune pentru milioanele de români care ţin post în această perioadă! Aceştia nu vor mai arde în Iad la prima chiftea muşcată din greşeală, ca până acum, pentru că savanţii Institutului de Teologie Aplicată şi Prestidigitaţie din Bucureşti au testat recent prima pastilă de a doua zi pentru post.

“Luat la circa 24 de ore după consumul accidental de carne, medicamentul nostru previne apariţia diavolilor pe porţiunile tractului digestiv care au intrat în contact cu necurăţia, şi diminuează păcatele pacientului”, spune Victor Rolcea, responsabil pentru testarea pilulei pe animale. “Printre alte ingrediente, aceasta conţine pământ din Ţara Sfântă, extract de har, pronie cerească şi distilat din rădăcina arborelui-de-placebo. Cele mai puternice substanţe anti-păcat cunoscute omenirii.”

“Dacă n-ar avea efecte secundare – erupţii luminoase în creştetul capului, apariţia de stigmate etc. – ai putea mânca ceafă în fiecare zi, în plin post, după care ai lua pastila şi n-ai avea nici pe dracu”, confirmă preotul care supraveghează experimentele.

Dacă va fi aprobată şi omologată, pastila de a doua zi pentru post ar putea ajunge în biserici peste câteva luni, sub o denumire încă necunoscută. “Am încercat să-i zicem ‘Postinor’, dar era deja luat”, adaugă cercetătorii.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
17 noiembrie 2013 00:12
Citește mai mult despre: biserica pastila post

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult