Vești interesante de parvin de pe frontul de Vest din războiul cu coronavirusul. Ajutoarele trimise de Rusia pentru a opri flagelul au anexat deja sudul Italiei, au ocupat capitala țării și continuă să avanseze spre nord.

armata-rusa.jpg

În această dimineață diverse grupări de oameni infectați cu coronavirus care refuză ajutorul primit de la ruși au atacat mai multe linii de alimentare folosite de convoiul umanitar. O rezistență fățișă s-a manifestat în nord, unde un grup de oamei conduși de un infectat pe nume Luigi Garibaldi, ce se pretinde a fi un urmaș al celebrului Giuseppe, duce o luptă extrem de agresivă de-a lungul fluvilui Po, unde s-au adunat oamenii să se spele pe mâini.

Franța și-a manifestat îngrijorarea că odată de Italia este salvată până la capăt ea ar putea să fie următoarea țară vindecată și a început să maseze efective în zona alpilor, pe la trecători. Mișcări similare de rezistență au început să se constituie în Croația și Elveția, în ciuda rugăminților insistente venite din partea liderului Rusiei, Vladimir Putin, care a cerut ca lumea să stea acasă și să nu mai iasă pe străzi pentru orice prostie.  

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 27.03.2020 14:00 Social

National Cinematografic