Ajutor din Cosmos! Tot mai mulţi români răpiţi de extratereştri se întorc vaccinaţi

Ca de obicei, când România pare că se apropie de fundul prăpastiei, pronia divină ne întinde o mână de ajutor! De data aceasta, mâna cerească de ajutor nu vine de la doamne-doamne, care e ocupat să apară într-un trunchi de oţetar la Brăneşti, ci direct din constelaţia Reticulum, de la deja celebra civilizaţie de omuleţi gri cu capul mare.

„În mod normal, în nopţile cu lună plină, farfuriile zburătoare ale reticulienilor răpesc români, teleportându-i direct din casele lor pentru a-i spăla pe dinţi şi a-i pieptăna. Mai nou, însă, aceştia nu se întorc doar curaţi, frumos mirositori şi cu chiloţi proaspeţi, ci şi vaccinaţi”, explică directorul proiectului SETI Ilfov, Marcel Anton.

„Noi avem toată populaţia vaccinată încă de anul trecut, cu toate cele 6 doze necesare, şi ne-a rămas un stoc măricel de de Pfizorp, Morglerma şi Jogzob & Jogzob. Decât să aruncăm atâta vaccin, mai bine ne facem şi noi o pomană”, explică Xenu Zuborg, căpitanul farfuriei Glabubalax, care a răpit aseară 40 de persoane din judeţul Galaţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
26 octombrie 2021 18:00
Citește mai mult despre: extraterestri rapire vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult