Al Qaeda oferă recompensă pentru prinderea rechinului care l-a mâncat pe bin Laden

Noul lider al grupării al Qaeda, Saif al Adel, a anunţat că oferă o recompensă record, de 5 milioane de dolari, celui care va captura, viu sau mort, rechinul care l-a mâncat pe Osama bin Laden.

Ştiut fiind faptul că prinderea unui rechin este de regulă o operaţiune sinucigaşă, este de aşteptat ca numarul membrilor al Qaeda care vor porni pe urmele rechinului să fie extrem de mare.

Deşi ar prefera să confrunte rechinul pe uscat, unde se poate detona în condiţii sigure o încărcătură cu explozibil, adepţii al Qaida sunt conştienţi că vor trebui să intre la apă ca să dea de rechinul care s-a înfruptat din fostul lider teorist. Rămâne însă o provocare identificarea unei metode de detonare eficientă a bombelor sub apă. 

Pentru o mai uşoară identificare a rechinului care l-a mâncat pe bin Laden, curajoşii care vor porni pe urmele lui au fost sfătuiţi să-i verifice mai întâi la dinţi. „La câte gloanţe au băgat americanii în Osama, în mod cert rechinul care l-a mâncat are zgârieturi pe dinţi”, li s-a explicat acestora.

Scris de Calin
27 mai 2011 10:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult