Ăla de la Samsung cu tabletele în şcoli e atât de futurist că se şterge la cur cu kindle-ul

Oficial e Head of Telecom Division, Samsung Electronics România, un loc de muncă modest, însă nimeni n-ar putea bănui cât de futurist e bărbatul care se ascunde în spatele acestei titulaturi. Recent, acesta a declarat că în şcolile româneşti esenţiale sunt tabletele, şi nu toaletele civilizate. Ce nu ştiţi însă e că acest om nu foloseşte hârtie normală când se duce la veceu, ci hârtie electronică sau chiar Kindle-ul.

“Un veceu în fundul curţii la o şcoală generală mi se pare ceva normal. Totul e să ai un device cu lumină, să vezi să citeşti şi acolo. După care te ştergi la fund cu el. Atenţie, dacă mergeţi cu Samsung Note 7, să aveţi grijă, să nu vă explodeze sub fund. Dacă vă explodează, vi-l înlocuim noi gratuit, evident”, a declarat ăla de la Samsung.

Ăla de la Samsung a mai spus că sistemul de educaţie e complet învechit: “Elevii trebuie educaţi pe igiena electronică, nu pe igiena fizică. Să ştie să-şi protejeze device-ul de viruşi. Şi de ce mulţi încă vin cu mămăligă la şcoală? Nu le convine cornul şi laptele? Sunt atâtea şi atâtea magazine de delicatese, de unde îşi pot cumpăra nişte icre negre, o pâine sourdough, sau ceva să-şi facă nişte tartine!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 noiembrie 2016 13:11

Alte articole

Vezi mai mult