Alarmă falsă la Chevron! Fosă septică din Buzău, confundată cu un important zăcământ de gaze

Pentru câteva ore, sediul din România al companiei Chevron a fost cuprins de euforie! Geologii americani au anunţat descoperirea celui mai important zăcământ de gaze din estul Europei, însă acesta s-a dovedit a fi doar haznaua unui locuitor din apropierea Buzăului, unde se acumulaseră tone de combustibili fosili de provenienţă umană.

“Eram convins că e un zăcământ de proporţii colosale, mai ceva ca în Texas sau în Golful Persic. Să fi văzut ce presiune avea gazul! Înfigeai un ţăruş în pământ şi ţâşnea de-ţi muta nasul din loc. Sonarele noastre o luaseră razna”, exclamă angajatul Chevron care a făcut descoperirea. “Din păcate, când am discutat cu proprietarul terenului, ne-am lămurit că sursa aşa-zisei pungi de hidrocarburi era WC-ul de serviciu. A trebuit să trimitem acasă utilajele de foraj.”

“De când tot mai mulţi oameni îşi instalează fose septice ecologice, care nu trebuie vidanjate aşa des, asemenea confuzii sunt din ce în ce mai frecvente şi Chevron ar trebui să-şi regândească metodele de explorare”, a adăugat specialistul Bogdan Cîmpanu de la Vreaufosa.ro.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

14 martie 2014 08:03

Alte articole

Vezi mai mult