O străveche tradiţie a românilor dispare sub ochii noştri! Un studiu realizat recent de Institutul Român de Cercetări Nazale arată că, de când toţi românii care călătoresc cu metroul butonează la smartphone-uri, numărul celor care se scobesc în nas a scăzut cu aproape 95%.

scobit-in-nas-metrou.jpg

"Cândva, în tot metroul erau numai biluţe, cât vedeai cu ochii. Azi, să te scobeşti în nas e o raritate, puţini mai stăpânesc tehnica, cei tineri nici măcar nu ştiu că nările pot fi penetrate cu degetul", se plânge prof. Marcel Aurel, specialist în metoda nasoscobirii.

"Să mă scobesc în ce? Doamne fereşte, e scârbos, de ce aş face asta când am Candy Crush pe telefon?", declară Mihai, student.

"Uitaţi-vă la ei, ce nasuri frumoase au şi cum pierd vremea pe internet în loc să se bucure de ele! Ce goană înfiorătoare de realitate! I-aş scobi eu în nas, dar mă tem că n-ar înţelege", spune nea Grigore, unul din ultimii cunoscători ai artei forajului nazal.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 25.01.2019 10:22 Social

National Cinematografic