Alarmant! Mulți liceeni sunt atât de proști, încât au intrat la școala vieții pe locurile cu taxă

Nu mai este nici o știre că actuala generație de tineri este sub orice critică. Rezultatele recente înfățișează un tablou dezolant în privința educației: mai bine de jumătate dintre ei au intrat la „școala vieții” pe locurile cu taxă.

„Vorbim de o generație de pămpălăi care nu știe aritmetică simplă: nu pot transforma dolarii în euro, nu știe vreo limbă străină, nu știu să citească pe parbrize să vadă dacă mașina are sau nu alarmă. Îi trimiți la chioșc după țigări și-i face vânzătorul la bani, atât de proști sunt”, explică profesorul de șmecherie Geanny Lovinescu.

Chiar dacă nu au luat notă de trecere, viitorii cursanți la școala vieții pot să intre pe locurile cu taxă, care sunt numeroase. „De obicei, ăștia de pe locurile cu taxă sunt cei care vin cu bani de-acasă, de la părinți, să învețe care-i șmecheria. Unii dintre ei termină școala și apoi ajung pe Dorobanți unde se laudă tot cu banii părinților. Nu se compară cu șmecherii adevărați care fac școala pe bune, sunt bursieri și fac primul contract cu statul și ard primul fraier încă de pe băncile liceului”.

Scris de Ef
11 iulie 2016 13:07
Citește mai mult despre: scoala vietii smecheri

Alte articole

Vezi mai mult