Alarmant! Tot mai multe emisiuni TV sunt posedate de spiritul grotesc al OTV

Chiar dacă OTV-ul, postul naţional de mizerie al românilor, a fost închis, spiritul său grotesc şi-a găsit repede refugiu la alte posturi de televiziune. În ultimele zile, acesta s-a manifestat agresiv în toate emisiunile tabloid care există în grilele televiziunilor româneşti. Rând pe rând, “Un show păcătos”, “CanCan TV”, “WOWbiz”, “Happy Hour” sau “Acces direct” au oferit imagini oripilante pentru orice persoană normală.

“Dac-ar putea, televizoarele ar vomita când se difuzează astfel de emisiuni”, susţine analistul media Decebal Popescu. “Cei de la CNA ori sunt masochişti, ori sunt de-a dreptul proşti. E inadmisibil ca astfel de emisiuni să fie acceptate pe un post TV, fie el şi din România, ţară care stă foarte bine la capitolul populaţie incultă. Toate televiziunile care difuzează emisiuni tabloid ar trebuie închise.”

Chiar dacă moderatorilor de emisiuni tabloid li s-a sugerat să apeleze la exorcizare, ca să scape de spiritul grotesc al OTV-ului, aceştia refuză. “O exorcizare e periculoasă, pentru că există riscul ca platoul emisiunii să rămână gol. Nu vedeţi că numai lepre apar în platou, începând de la moderator şi până la invitaţi?!”, a spus Dan Capatos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult